Szybkie Szparagi Benedykt

Szybkie Szparagi Benedykt
Szybkie szparagi Benedykta może być tylko poranny posiłek szukasz. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 12g białka, oraz 24g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, jajka, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybkie Jajka Benedykt, Jajka Szparagowe Benedykt, oraz Łatwe jajka po benedyktyńsku ze szparagami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Odciąć około cala od spodu szparagów i obrać mniej więcej w połowie wysokości. Szparagi wrzucić z oliwą z oliwek na blasze do pieczenia. Przyprawić solą i pieprzem i dusić aż lekko pęcherze i miękkie, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Połączyć majonez, parmezan, sok z cytryny i 1/2 łyżeczki pieprzu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
5
Napełnij patelnię jednostronną z około 2 cali wody i doprowadzić go do nagiego gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać ocet. Rozbij jajko do filiżanki i delikatnie wsuń do wody. Powtórz z pozostałymi jajkami i gotuj, aż białka są ustawione, ale żółtka są nadal płynne, 3 do 4 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej delikatnie wyjąć jajka z wody i osuszyć papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Aby podać, szparagi podzielić na 4 talerze, każdy z nich polać jajkiem w koszulce, skropić ćwiartką sosu i udekorować gałązką koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KoperKoper
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn