Szybkie Rolki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj szybkich bułek. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, szybkie rolki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybkie Rolki Od ' Kitchen Confidence, Rapid Ragu, oraz Szybkie Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W misce miksera stojącego, wyposażonego w uchwyt łopatkowy, połącz drożdże instant i ciepłą wodę.
Niech aktywować przez 5 minut, aż bąbelki. Wymieszaj miód.
Na małej prędkości, dodać 1/2 szklanki roztopionego masła, 2 łyżeczki soli i jaj. Powoli dodawać mąkę kubek po kubku, aż do całkowitego włączenia i ciasto odciąga się od boków miski do mieszania.
Dodaj więcej mąki, jeśli jest zbyt lepka.
Ciasto porcjować na 24 równe porcje. Uformuj rolki w pożądany kształt i umieść na żeliwnej patelni lub na blasze do pieczenia rozłożonej równomiernie. Odstawić i pozostawić do wyrośnięcia około 20 minut, lub do podwojenia wielkości.
Bułki posmarować roztopionym masłem.
Piec przez 25 minut, aż blaty będą złociste.
Wyjąć z piekarnika i posmarować roztopionym masłem, posypać odrobiną soli.
Na porcję (1 rolka): kalorie 147; całkowity tłuszcz 4 gramy; tłuszcz nasycony 2,5 grama; białko 3 gramy; całkowity węglowodan 24 gramy; cukier: 6 gramów; błonnik 1 gram; Cholesterol 26 miligramów; sód 168 miligramów