Szybkie kalmary z majonezem czosnkowym

Szybkie kalmary z majonezem czosnkowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Szybkie kalmary z majonezem czosnkowym może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, majonez, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gulasz z kalmarów z grzanką czosnkową, Gulasz z kalmarów z grzanką czosnkową, oraz Zwęglone kalmary z rosołem z pieczonego czosnku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować majonez, połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Aby przygotować kalmary, pociąć rurki kałamarnicy na 1/2-calowe pierścienie. Zostaw macki nienaruszone. Spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
3
Połącz mąkę kukurydzianą i kolejne 3 składniki w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj połowę kałamarnicy. Uszczelnij torebkę; wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj kałamarnicę pokrytą mieszanką mąki kukurydzianej do gorącego oleju; gotuj 2 minuty, często obracając, lub aż kałamarnica zacznie zwijać się wokół krawędzi. (Nie przegotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Usuń kałamarnicę z patelni; odcedzić na papierowych ręcznikach. Powtórz procedurę z pozostałą kałamarnicą, mieszaniną mąki kukurydzianej i 1/4 szklanki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Podawać od razu z majonezem czosnkowym i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn