Szybkie i łatwe warzywne Curry
Przepis szybki i łatwy warzywa Curry jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 211 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, curry, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest świetne. Spróbuj Szybkie i łatwe warzywne Curry, Curry Warzywne Quick Fall, oraz Szybkie indyjskie Curry z kurczakiem i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średniej wysokości, rozgrzać olej i podsmażyć cebulę, i czosnek na złoty kolor. Wymieszać curry i pastę pomidorową, gotować 2 do 3 minut.
Wymieszaj pomidory, kostkę bulionu warzywnego, zmieszane warzywa, wodę, sól i pieprz do smaku. Gotować około 30 minut, aż warzywa są dobrze zrobione (nie chrupiące).
Przed podaniem posypać świeżą kolendrą.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.