Szybki Ryż Smażony Z Warzywami
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Szybkie warzywa smażony ryż może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sosu sojowego, jajko, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Szybki i łatwy ryż smażony w warzywach, warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, oraz Szybki Schab Smażony Ryż.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj seler i groszek śnieżny na patelnię; smażyć 3 minuty.
Dodać zielony groszek i kasztany wodne; smażyć 1 minutę.
Popchnij warzywa na jedną stronę patelni.
Wlać jajko na drugą stronę patelni. Gotuj, często mieszając, aż skończysz.
Dodaj ugotowany ryż, dobrze rzucając. Wymieszaj pozostały olej sezamowy, sos sojowy i pieprz. Gotować 1 minutę lub aż mieszanina ryżu jest dokładnie ogrzany, rzucając od czasu do czasu.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.