Szybki Parmezan Szpinak

Szybki Parmezan Szpinak
Szybki parmezan szpinak wymaga około 10 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 53 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, mielony pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szybki Parmezan Z Kurczaka, Szybki Parmezan Kuskus, oraz Szybki parmezan z kurczaka dla dwojga dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmaż czosnek w gorącym oleju na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj szpinak, 1 garść na raz, i smażyć tylko do szpinaku zaczyna więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Dodaj sól, czerwony pieprz i sok z cytryny, delikatnie podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Zdjąć z ognia i posypać równomiernie parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn