Szybki Gulasz Wieprzowy

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać szybki Gulasz wieprzowy spróbować. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, oliwę z oliwek, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Szybki i łatwy gulasz, Szybki Gulasz Węgierski, oraz Deb ' s Quick & Tasty gulasz OAMC dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kawałki wieprzowiny wrzucić z tymiankiem, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Podgrzać 1/2 oliwy w średnim piecu na średnim ogniu.
Dodać kawałki wieprzowiny w jednej warstwie i gotować, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową do miski.
Rozgrzać pozostały olej w tym samym garnku i dodać marchew, seler, cebula i papryka i gotować, mieszając, aż zmiękną, 7 do 10 protokół. Wymieszać z papryką, koncentrat pomidorowy, kminek i czosnek, aż pachnące i pasta pomidorowa ciemnieje lekko, 1 do 2 protokół. Wymieszać bulion i 1 1/2 szklanki wody i doprowadzić do duszenia. Gotować, aż warzywa będą miękkie i bulion zgęstnieje, o 45 protokół.
Tymczasem gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania i utrzymuj ciepło.
Dodać wieprzowinę z powrotem do gulaszu i gotować, mieszając, aż wieprzowina jest gotowane przez i gorące. Wymieszać z octem i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z gorącym makaronem jajecznym i udekorować szczypiorkiem.