Szybki Chleb Z Ajerkoniakiem
Szybki chleb z ajerkoniakiem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 201 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Szybki chleb z ajerkoniakiem z glazurą Ajerkoniaku, Szybki Chleb Z Ajerkoniakiem, oraz Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj dno tylko patelni bochenkowej 9x5 cali lub trzech patelni bochenkowych 6x3 cali.
Jajka ubić w dużej misce. Wymieszać z cukrem, roztopionym masłem, ajerkoniakiem, ekstraktem z rumu i wanilią.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową połączyć. Wymieszać z mieszanką ajerkoniaku, na tyle, aby zwilżyć suche składniki.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni lub patelni.
Pieczemy chleb na dużej patelni przez 40 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Pieczywo pieczone na mniejszych patelniach wymaga od 25 do 40 minut.
Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu i całkowicie ostudzić. Owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce.