Szybki Chleb Bananowo-Orzechowy
Szybki chleb bananowo-orzechowy to bezmleczne poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, jaj, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, oraz Szybki Chlebek Bananowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spray 2 patelnie bochenkowe 9x5 cali z natryskiem do gotowania.
Wymieszać ciasto wymieszać, pekany, banany, wodę, olej roślinny, pudding wymieszać i jajka razem w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż równomiernie wymieszać.
Wlać połowę ciasta do każdej z przygotowanych patelni bochenkowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek każdego bochenka wyjdzie czysta, około 45 minut.