Szybki Brunch Pizza
Szybki Brunch Pizzan to bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szynkę, jajka, bardzo wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Szybki Brunch Pizza, Quick ' n Easy Brunch Eggs, oraz Brunch Pizza.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. 12-calowa patelnia do pizzy smarować skracaniem lub sprayem do gotowania. W małej misce, wymieszać Bisquick wymieszać i gorącej wody, aż miękkie formy ciasta.
Naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie patelni z palcem zanurzonym w mieszance Bisquick.
W małej misce ubić jajka. Wymieszać z kwaśną śmietaną, serem, cebulą i solą cebulową; zalać skórką.
Szynkę posypać mieszanką jajeczną.
Piec około 25 minut lub do zestawu. Fajne 5 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.