Szybka Zupa Warzywna

Szybka Zupa Warzywna
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupy? Szybka zupa wegetariańska może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, cebulę, sok pomidorowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Parowa I Szybka Zupa Warzywna, Szybko i łatwo-domowa zupa pomidorowa – nie ma to jak świeża gorąca zupa na szybki obiad, oraz Quick Veggie Stir-Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku wymieszać sok pomidorowy, ziemniaki, mieszane warzywa, cebulę, kostki bulionowe, wodę i doprawić pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są gotowe, około 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn