Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, laktoowowegetariańskich i wegańskich , Szybka sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ta przystawka ma 156 kalorii , 5 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 64 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 20 minut . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cebulę, chili w proszku, sos pieprzowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 39% . Ta ocena nie jest taka niesamowita. Podobne przepisy to Pikantna sałatka z pieczonej kukurydzy i czarnej fasoli , Burgery z czarnej fasoli i warzyw z salsą kukurydzianą i Szybka i łatwa zupa kukurydziana w stylu południowo-zachodnim .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj pierwsze osiem składników. W małej misce wymieszaj sos sałatkowy, kolendrę, sok z limonki, sos z ostrej papryki i proszek chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Zalej mieszankę kukurydzianą i wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i schłódź w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona