Szybka Pizza Margherita może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz ocet balsamiczny, pomidory śliwkowe, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Margherita z pieczonym sosem pomidorowym do pizzy, Pizza Margherita, oraz Pizza Margherita dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozwiń ciasto crust na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; pat do 13 x 11-calowy prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 400 przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjmij skórkę z piekarnika i posmaruj 1/2 łyżeczki oleju. Rub skórkę z wyciętych stron czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Ułóż plasterki pomidora na skórce, pozostawiając granicę 1/2 cala; posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomidora
Ser
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Piec w 400 przez 12 minut lub aż ser się rozpuści i skórka będzie złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Połączyć 1/2 łyżeczki oleju i octu, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Posypać pizzę równomiernie pokrojoną bazylią, solą i pieprzem.