Szybka Marynowana Sałatka W Stylu Japońskim

Szybka Marynowana Sałatka W Stylu Japońskim
Japoński Styl szybkie marynowane Slaw jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 77 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz orientalny olej sezamowy, sos sojowy, kapustę napa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Kapusta Peklowana Po Japońsku, Japońskie Szybkie Ogórki Kiszone, oraz Łatwy Japoński Ogórek Kiszony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników ubić w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; wlać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj ogórek, marchew i czerwoną paprykę. Super. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Przykryć; odstawić w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
OgórekOgórek
MarchewMarchew
3
Dodać kapustę do mieszanki warzywnej; wrzucić do mieszanki. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KapustaKapusta
SólSól
4
* Sprzedawane na rynkach azjatyckich i w sekcji azjatyckiej żywności w wielu supermarketach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn