Szwajcarskie Naleśniki Z Kurczakiem
Szwajcarskie naleśniki z kurczaka wymagają około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Na $1.5 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka szwajcarskiego sosu serowego, przyprawiony pieprz, kurczak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szwajcarskie Naleśniki Z Kurczakiem, Wędzone naleśniki z indyka i Szwajcarii, oraz Wyznanie #145: mam słabość do naleśników ... łatwe naleśniki Nutella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces papryki w blenderze, aż gładka, zatrzymując się zeskrobać w dół boki w razie potrzeby.
Wlać do 4 lekko nasmarowane 7-x 4 1/2-calowe naczynie do pieczenia.
Przygotuj Szwajcarski Sos Serowy. Wymieszać razem kurczaka, dalej 5 składników, i 1 szklanka sosu serowego szwajcarskiego.
Podzielić mieszaninę kurczaka między owijki, łyżki w dół centra; delikatnie zwinąć.
Miejsce, szew boki w dół, nad czerwoną papryką w naczyniu do pieczenia. Top z pozostałym sosem serowym szwajcarskim. Pokrywa z folią aluminiową.
Piec, pod przykryciem, w 350 przez 15 minut lub do dokładnie ogrzanego i bąbelkowego.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Cru Monplaisir Bordeaux Superieur z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Wykonany z polerowanym stylem oferuje klasyczne Bordeaux aromaty śliwek, fig, grafitu, czarnej porzeczki i odrobiny dębu. Cabernet nadaje strukturę i jędrność jedwabistym taninom, kończy się umiarkowanie długo i świeży liściasty. Para z rozmarynem i tymiankiem duszone baranki lub krótkie żeberka hamburgery zwieńczone Gruyere.