Szwajcarskie Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj szwajcarskiego ciasta czekoladowego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, sól, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wilgotne ciasto czekoladowe z czekoladowym szwajcarskim masłem bezowym, Ciasto Czekoladowe Swiss Roll, oraz Ciasto Czekoladowe Swiss Roll dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę, sól i cukier przesiać.
Wymieszaj masło, aby zmiękło i dodaj do mieszanki mąki.
Dodaj 1 szklankę mleka, aż cała mąka zostanie zwilżona. Pokonaj 2 minuty ze średnią prędkością lub 300 energicznych uderzeń ręcznie.
Dodać do mieszaniny mąki jajka, wanilia, roztopioną czekoladę, barwnik spożywczy i pozostałą 1/4 szklanki mleka. Beat 1 minutę w mikserze, lub 150 uderzeń ręcznie. Linia DNA dwóch 9 calowych okrągłych patelni na ciasto z pergaminem.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut. Super.
Po całkowitym ochłodzeniu mrozić polewą czekoladową.