Brownie Ice Cream Mini-wiches

Brownie Ice Cream Mini-wiches
Brownie Ice Cream Mini-wiches może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 35. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jeśli masz masło, proszek kakaowy przetworzony po holendersku, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Brownie Fruit pizze z lukrem twarogowym, Peanut Butter Cream ' Wiches, oraz Krem Mini Brownie placki owocowe z serem migdałowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim garnku przynieś 1. woda na wolnym ogniu. Umieść czekoladę i masło w średniej metalowej misce i ustaw miskę nad garnkiem, uważając, aby dno miski nie dotykało wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
3
Podgrzewaj, aż czekolada prawie całkowicie się rozpuści, następnie dodaj cukier i jajka i dokładnie wymieszaj. Mąkę, kakao i sól przesiać, następnie dodać do masy czekoladowej, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
4
Wlać ciasto do nasmarowanej 10-przez 15-in. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Niech ostygnie całkowicie.
7
Odwróć blachę brownie na powierzchnię roboczą i pokrój na 1 1/2 cala. kwadraty; ułożyć na patelni. Zamrozić ciasteczka 30 minut. W ciągu ostatnich 5 minut wyjmij lody z zamrażarki, aby zmiękły.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Pracując partiami, Miarka 1 czubata łyżka. lody na pół placków brownie. Pozostałe kwadraty, błyszczące do góry, połóż na lodach i delikatnie naciśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
9
Zamrozić do twardości, co najmniej 2 godziny. Wyprostuj wierzchołki brownies i przycinaj sączące się lody nożem do parowania, jeśli chcesz. Zamrozić, przykryć, do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn