Brownie Ice Cream Mini-wiches
Brownie Ice Cream Mini-wiches może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 35. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jeśli masz masło, proszek kakaowy przetworzony po holendersku, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Brownie Fruit pizze z lukrem twarogowym, Peanut Butter Cream ' Wiches, oraz Krem Mini Brownie placki owocowe z serem migdałowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim garnku przynieś 1. woda na wolnym ogniu. Umieść czekoladę i masło w średniej metalowej misce i ustaw miskę nad garnkiem, uważając, aby dno miski nie dotykało wody.
Podgrzewaj, aż czekolada prawie całkowicie się rozpuści, następnie dodaj cukier i jajka i dokładnie wymieszaj. Mąkę, kakao i sól przesiać, następnie dodać do masy czekoladowej, dobrze mieszając.
Wlać ciasto do nasmarowanej 10-przez 15-in. patelnia do pieczenia.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 20 minut.
Niech ostygnie całkowicie.
Odwróć blachę brownie na powierzchnię roboczą i pokrój na 1 1/2 cala. kwadraty; ułożyć na patelni. Zamrozić ciasteczka 30 minut. W ciągu ostatnich 5 minut wyjmij lody z zamrażarki, aby zmiękły.
Pracując partiami, Miarka 1 czubata łyżka. lody na pół placków brownie. Pozostałe kwadraty, błyszczące do góry, połóż na lodach i delikatnie naciśnij.
Zamrozić do twardości, co najmniej 2 godziny. Wyprostuj wierzchołki brownies i przycinaj sączące się lody nożem do parowania, jeśli chcesz. Zamrozić, przykryć, do 1 tygodnia.