Szwajcarski Chard Tamales przepis jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz łuski kukurydzy, wodę, queso fresco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szwajcarski Chard Nadziewane Muszle Przepis, Szwajcarski Chard I Cheddar Quiche Przepis, oraz Crockpot Swiss Chard Zupa Przepis.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.