Szwajcarska Sałatka z Chard i rukolą
Szwajcarska Sałatka z Chard i rukolą jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka boczku, koziego sera, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szwajcarska Sałatka Z Chard I Bulgar, Szwajcarski Chard Z Gotowaną Sałatką Jajeczną, oraz Szwajcarska Sałatka Ogrodowa Z Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, roztopić masło i smażyć migdały, aż zaczną się złote.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową i lekko posolić.
Wrzucić zieleninę z winegretem i podzielić na sześć talerzy.
Posypać ciepłymi migdałami i zetrzeć na każdej sałatce trochę koziego sera.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;