Sztuka jedzenia Polpette di Carne
Sztuka jedzenia Polpette di Carne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 40g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz około 3 razy więcej ziół, bułki tartej, sera pecorino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Chili Con Carne (Instant Pot), Polpette Fritte, oraz Polpette di Baccalà.
Instrukcje
Czosnek ugotować w odrobinie oliwy z oliwek lub masła na średnim ogniu, aż będzie przezroczysty, ale nie zabarwiony. Zmniejsz mięso do szorstkiej pasty w moździerzu lub robocie kuchennym i umieść je w dużej misce. Zmiękcz chleb w odrobinie mleka lub wody na kilka minut, a następnie wyciśnij większość płynu i dodaj chleb do mięsa, wraz z czosnkiem, serem, pietruszką, innymi ziołami, jajkami oraz solą i pieprzem.
Z przyprawionego mięsa uformować polpette, czyli kulki wielkości małej mandarynki i podobnie spłaszczone; zwinąć w bułkę tartą. (Niegotowana polpette w cieście chlebowym może być przechowywana w lodówce przez kilka godzin, aż do posiłku.) Brązowy je w maśle lub oleju na średnim ogniu, obracając, aż gotowane przez, o 15 protokół.
Dodaj bulion, bulion lub sos pomidorowy i gotuj na wolnym ogniu, aby lekko zmniejszyć płyn do sosu, ponownie obracając polpette.
Dodać sól i pieprz do smaku.