Szpinak z sosem z gorącego boczku
Szpinak z sosem z gorącego boczku to danie główne, które serwuje 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 656 kalorii, 17g białka, oraz 37g tłuszczu na porcję. Za 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło, nasiona selera, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, który jest solidny. Sałatka szpinakowa z sosem z gorącego boczku, Sałatka szpinakowa z sosem z gorącego boczku, oraz Sałatka szpinakowa z sosem z gorącego boczku są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, nasiona selera, sól i musztardę. Stopniowo dodawaj mleko i ocet.
Dodaj masło. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina się zagotuje; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia i bąbelkowania.
Wymieszaj niewielką ilość gorącego płynu w ubite jajka; włóż wszystko na patelnię. Gotuj i mieszaj 1 minutę dłużej. Dodaj boczek i jajka na twardo.
Podawaj natychmiast na szpinaku.