Szpinak Warstwowy Mostaccioli
Warstwowy szpinak Mostaccioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 315 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz szpinak, ser mozzarella, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Mostaccioli ze szpinakiem i fetą, Mostaccioli Z Kurczakiem I Szpinakiem, oraz Warstwowa Sałatka Szpinakowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotować mostaccioli aż al dente.
W dużej misce połącz sos spaghetti, starty parmezan oraz ugotowany i odsączony makaron.
W osobnych miseczkach umieść gotowany szpinak i rozdrobniony ser mozzarella. Rezerwa 1/2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella na wierzchu.
Aby zebrać, w 1 1/2 quart garnek pół warstwy naczynia z makaronem mieszaniny, szpinak, i rozdrobnione ser mozzarella. Powtarzam. Pokrywa z folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika, posypać pozostałe 1/2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella na wierzchu i piec, aż ser topi.