Szpinak Smażony

Szpinak Smażony
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Smażony szpinak może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 18 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz dziecko szpinak, pieprz, ocet winny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Spróbuj Szpinak Smażony, Szpinak Smażony, oraz Szpinak Smażony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć szpinak i olej w dużej patelni nonstick. Gotować na średnim ogniu 2 protokół lub aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać solą, pieprzem i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W3 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn