Szpinak Najwyższy
Szpinak Supreme może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis zawiera 133 kalorie, 8 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Za 1,82 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką grzyby, orzechy włoskie, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 94%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pieczony szpinak Supreme, Spinach Salad Supreme i Tangy Spinach Salad Supreme.
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj grzyby i cebulę w bulionie na średnim ogniu, aż będą miękkie. Wymieszaj szpinak, proszek czosnkowy, sól i pieprz; przykryj i gotuj przez 2-3 minuty lub do momentu, aż szpinak zwiędnie. Wymieszaj orzechy włoskie.