Szpinak Linguine z pesto Orzechowo-rukolowym
Szpinak Linguine z pesto Orzechowo-rukolowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 159 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 13 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka szpinaku linguine, gruba sól, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Linguine z pesto z rukoli, Linguine z pesto z awokado i rukoli, oraz Linguine z pesto z rukoli orzechowej.
Instrukcje
W misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze, pulsuj czosnek, aż zostanie bardzo drobno posiekany.
Dodać kawałki orzecha włoskiego i rukolę; proces, aż powstanie Gruba pasta, około 5 sekund.
Przełożyć do miski. Wymieszać z solą i parmezanem i odstawić.