Szpinak i wędzone Gouda Crustless Quiche
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać szpinak i wędzone Gouda Crustless quiche spróbować. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, szalotki, mąkę, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karczoch i wędzone Gouda Crustless Quiche, Zapiekanka z wędzonego indyka i szpinaku bez skórki, oraz Szpinak, zielona cebula i wędzona Gouda Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Posmaruj 9-calową szklaną lub ceramiczną patelnię z miękkim masłem i posyp połowę parmezanu na wierzchu.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Szpinak wyciskamy partiami, bardzo mocno ręcznie, aby usunąć nadmiar wody. Umieść szpinak w robocie kuchennym, wraz z jajkami, żółtkami, pół na pół, Gouda, mąka, gałka muszkatołowa, sól i pieprz do smaku. Pulsowanie, aż mieszanina jest jeszcze Zielony kolor z kawałkami szpinaku, o 30 sekund.
Dodaj szalotki i impuls krótko wymieszać.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni.
Posypać wierzch pozostałymi 2 łyżkami parmezanu i papryki.
Miejsce na dolnej półce piekarnika piec, aż quiche jest po prostu ustawić w centrum, o 40 do 45 minut. Całkowicie schłodzić na stojaku przed podaniem.