Szpinak i pomidory
Szpinak i pomidor wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, szpinak, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szpinak i pomidory, Pomidorowo-Szpinakowa Warstwa Obiadowa, oraz Szpinak Warstwowy.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i szpinak; gotować 3 minuty lub aż szpinak zwiędnie i płyn prawie wyparuje. Super.
Rozprowadź 1 puszkę pomidorów na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż połowę kromek chleba na pomidorach; top z 1 puszką pomidorów, mieszanką szpinaku i pozostałymi kromkami chleba.
Połączyć mleko, sól, pieprz i jajka w dużej misce; mieszając trzepaczką.
Zalać kromki chleba, posypać serem. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin.
Piec w temperaturze 375 przez 50 minut lub aż zestaw.