Szpinak Alfredo Lasagne
Szpinak Alfredo lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka sosu alfredo, cebula, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szpinak Alfredo Lasagne, Szpinak Wolno Gotowany Alfredo Lasagna, oraz Lasagnan Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu 6-8 minut lub aż wołowina nie jest już różowy, rozbijając wołowinę na kruszy; odcedzić. Wymieszać z sosem spaghetti.
W małej misce wymieszaj ser ricotta, parmezan, natkę pietruszki i pieprz.
Rozprowadzić 1 szklankę mieszanki mięsa na dnie niełuskanego 5-lub 6-qt. powolna kuchenka. Ułóż cztery makarony nad sosem, łamanie makaronu, aby pasował, jeśli to konieczne; warstwa z połową mieszanki ricotta, 2 szklanki sera mozzarella i 1 szklanka mieszanki mięsa.
Top z czterech makaronów, szpinak, sos Alfredo i 2 szklanki sera mozzarella. Kontynuuj układanie warstw z czterema makaronami, pozostałą mieszaniną ricotty, 2 szklankami sera mozzarella i 1 szklanką mieszanki mięsnej.
Dodać pozostałe makaron; top z pozostałą mieszaniną mięsa i ser mozzarella.
Gotować, przykryte, na niskie 4-5 godzin lub do makaronu są miękkie.