Szparagi ze śmietaną i chrzanem

Szparagi ze śmietaną i chrzanem
Śmietana i szparagi chrzanowe wymagają z grubsza 17 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 283 kalorie, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, masło, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Szparagowa Frittata z chrzanową śmietaną, Sos Chrzanowy Śmietankowy, oraz SOS Chrzanowo-Śmietanowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym przykrytym garnku, szparagi parowe 3 do 4 minut, lub do miękkości, ale nadal jasnozielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wyjmij z garnka i ułóż w jednej warstwie na patelni 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
W średniej misce wymieszać śmietanę, chrzan i sól czosnkową; łyżkę szparagów. W małej misce wymieszać stopione masło i bułkę tartą; posypać szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozgrzej brojlery piekarnika i wyreguluj stojak piekarnika tak, aby był o 3 cale od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Szparagi Broil 1 do 2 minut, aż polewa jest tosty, uważając, aby uważnie obserwować, aby zapobiec nad brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn