Szparagi z boczkiem
Pikantne szparagi z boczkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 29 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szparagów spears, oscar Mayer boczek, dash pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pikantny Dip Szparagowy, Snappy Rolls, oraz Strąki Grochu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych. Wyrzucić wszystko, ale 1 łyżeczka. kapie z patelni.
Dodać szparagi i groszek na patelni; gotować na średnim ogniu 5 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z boczkiem i pozostałymi składnikami.