Szparagi w Winegrecie
Szparagi w Winegrecie to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szparagi ' n ' Vinaigrette, Szparagi Vinaigrette, oraz Szparagi Vinaigrette.
Instrukcje
Szparagi umieścić w koszyku na parowiec.
Umieścić w rondlu powyżej 1 w. wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i parować przez 6-8 minut lub do chrupkości-przetargu. Spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Umieścić w misce; dodać zieloną cebulę, zielony pieprz, pikle i czosnek.
W małej misce ubić olej, sok z cytryny, cebulę, natkę pietruszki, sól i pieprz.
Wlać mieszaninę szparagów i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Podawać z łyżką szczelinową.