Szparagi w sosie Klonowo-musztardowym
Szparagi z sosem Klonowo-musztardowym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej roślinny, musztarda dijon, syrop o Smaku klonowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pałeczki z kurczaka Easy Maple Mustard z pieczoną rzodkiewką i szparagami, Kurczak na patelni z sosem musztardowym klonowym, oraz Szparagi w sosie musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrywaj twarde końce szparagów. W 12-calowej patelni lub 4-quart holenderski piekarnik, ciepła 1 cal wody do wrzenia.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Przykryć i gotować 4 do 5 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie; odcedzić.
W małej misce wymieszać syrop klonowy, musztardę i olej.