Przepis na szparagi Teriyaki jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ta przystawka ma 178 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak i szparagi Teriyaki Stir-Fry, Szparagi i brokuły Kurczak Teriyaki, oraz Łosoś Teriyaki ze szparagami Sezamowymi dla podobnych receptur.