Szparagi smażone na patelni z cebulą

Szparagi smażone na patelni z cebulą
Smażone na patelni szparagi z cebulą wymagają ok. 16 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Przepis ten służy 4. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka szparagów, masła, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i wegetariański dieta. Tylko nielicznym bardzo spodobał się ten dodatek. Z łyżką wynik 38%, to danie nie jest tak wielki. Spróbuj Kurczak cytrynowy ze szparagami, Pieczone Szparagi Z Cebulą, oraz Pieczone szparagi, cebula i pieczarki podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuść 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Szparagi gotować i mieszać w stopionym maśle, aż będzie jasno zielone, ale nadal jędrne, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
MasłoMasło
3
1 łyżkę masła i cebulę wymieszać ze szparagami; posypać solą cebulową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól CebulowaSól Cebulowa
SzparagiSzparagi
MasłoMasło
CebulaCebula
4
Gotować i mieszać, aż cebula jest lekko rumiane i szparagi są miękkie, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
CebulaCebula

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn