Szparagi Sezamowe
Szparagi sezamowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką szparagi, nasiona sezamu, sos sojowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szparagi Sezamowe, Szparagi z sezamem, oraz Szparagi Sezamowe.
Instrukcje
Użyj obieraczki do warzyw, aby przyciąć twarde części łodyg szparagów.
Wlać około 2 cale wody do dużego rondla i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj szparagi, przykryć, i gotować do miękkości, 3 do 7 protokół (w zależności od wielkości).
Odcedzić i przełożyć na talerz. Tymczasem, w małej misce, połączyć ocet, sos sojowy, i olej. Łyżka sosu na szparagi i posypać sezamem.