Szparagi Sezamowe

Szparagi Sezamowe
Szparagi sezamowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką szparagi, nasiona sezamu, sos sojowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szparagi Sezamowe, Szparagi z sezamem, oraz Szparagi Sezamowe.

Instrukcje

1
Użyj obieraczki do warzyw, aby przyciąć twarde części łodyg szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Wlać około 2 cale wody do dużego rondla i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj szparagi, przykryć, i gotować do miękkości, 3 do 7 protokół (w zależności od wielkości).
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
4
Odcedzić i przełożyć na talerz. Tymczasem, w małej misce, połączyć ocet, sos sojowy, i olej. Łyżka sosu na szparagi i posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
SzparagiSzparagi
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn