Szparagi Po Piwie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów w cieście piwnym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 294 kalorie, 9g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cytryny, złota mąka, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szparagi Po Piwie, Szparagi Po Piwie, oraz Szparagi Po Piwie.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól kuchenną i piwo trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
W 5-quart holenderski piekarnik lub ciężki rondel, ciepła 2 do 3 cale oleju do 177°. Praca w małych partiach, zanurzyć szparagi w cieście. Smażyć na gorącym oleju około 2 minut lub do złotego koloru.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; posypać solą morską.
Wyciśnij cytrynę na smażone szparagi; udekoruj natką pietruszki.