Szparagi po benedyktyńsku z sosem Chèvre-Dijon

Szparagi po benedyktyńsku z sosem Chèvre-Dijon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj szparagów po benedyktyńsku z sosem Chèvre-Dijon. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Jeśli masz chèvre, jajka, por i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szparagi po benedyktyńsku z sosem Chèvre-Dijon, Stek i jajka po benedyktyńsku ze szparagami w sosie Bearnaise, oraz Szparagi pieczone w sosie Dijon-cytryna.

Instrukcje

1
W przypadku sosu chèvre: na ćwierć drogi napełnij duży rondel wodą i doprowadź do duszenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
1
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pory, doprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pory zmiękną i dopiero zaczynają brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PorPor
3
Dodajemy szparagi, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi będą chrupiące-miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
4
Zdjąć patelnię z ognia.W przypadku jaj w koszulce: doprowadzić odmierzoną wodę do gotowanego na wolnym ogniu w średnim garnku na dużym ogniu (woda powinna mieć co najmniej 2 cale głębokości). Zmniejsz ciepło do niskiego, aby utrzymać wodę na wolnym ogniu. Wymieszać z octem.Rozbij 1 jajko na małą filiżankę lub ramekin. Delikatnie wsuń jajko do gotującej się wody. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami, upewniając się, że równomiernie umieszczają je w wodzie. Gotować, aż białka są tylko zestaw, o 3 protokół. Wyjmij jaja z wody łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
OcetOcet
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
5
Umieścić w misce z ciepłą wodą, aby zachować warm.To wymieszać: pieczywo tostować, wierzch kromki posmarować cienką warstwą masła, doprawić solą i pieprzem i ułożyć na talerzach. Mieszankę szparagowo-porową przełożyć na grzankę.Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń jajka z ciepłej wody. Nadmiar wody od spodu łyżki osuszyć ręcznikiem papierowym lub ręcznikiem kuchennym i wsunąć jajka na mieszankę szparagowo-porową. Dodać jajka z pożądaną ilością sosu chèvre (możesz mieć trochę do podania na boku). W razie potrzeby posypać natką pietruszki na wierzchu, a następnie podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
ChlebChleb
SOSSOS
TostyTosty
WodaWoda
JajkoJajko
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn