Szparagi pieczone z pieczarkami

Szparagi pieczone z pieczarkami
Pieczone szparagi i grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 291 fanów. Jeśli masz koszerną sól, pieprz, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczone Szparagi I Grzyby, Szparagi pieczone z pieczarkami, oraz Szparagi Pieczone Z Pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Lekko spryskaj arkusz ciasteczek warzywnym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Szparagi i grzyby umieść w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Skropić oliwą, doprawić rozmarynem, solą i pieprzem; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Szparagi i grzyby wyłożyć na przygotowaną patelnię równą warstwą. Smażyć w rozgrzanym piekarniku, aż szparagi będą miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia80
Magazyn