Szparagi owinięte filo z Prosciutto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Filo zawinięte szparagi z Prosciutto spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 102 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz szparagi, ciasto phyllo, prosciutto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szparagi Owinięte W Prosciutto I Filo, Szparagi Owinięte W Prosciutto & Phyllo, oraz Szparagi Owinięte Filo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owinąć 1 prosciutto pasek wokół każdej włóczni szparagów, Barber poleyle.
Umieścić 1 arkusz phyllo na powierzchni roboczej (przykryć pozostałą phyllo, aby zapobiec wysuszeniu); zalać phyllo sprayem do gotowania.
Pokrój poprzecznie na trzecie części, tworząc 3 (4 1/2 x 9 cali) prostokąty. Ułóż 1 szparagową włócznię na 1 krótkim końcu każdego prostokąta; roll up jelly-roll fashion. Ułóż rolki na blasze do pieczenia; nałóż rolki sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałą filo, szparagami i sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut lub do momentu, aż phyllo będzie złote i chrupiące.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.