Szparagi o północy z kremowymi jajkami

Need a danie główne bezmleczne i wegetariańskie? Szparagi o północy z kremowymi jajkami mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, świeżo zmielony pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kremowe jajka pieczone ze szparagami i Pecorino, Kremowe Pieczone jajka ze szparagami i suszonymi pomidorami, oraz Szparagi z szynką i jajkami.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika tak, aby był około 5 cali poniżej brojlerów. Włącz brojlery i pozwól mu rozgrzać się przez kilka minut.
Dodaj olej do 12-calowej patelni odpornej na piekarnik i umieść patelnię pod brojlerem na dwie minuty. Olej i patelnia powinny być gorące, ale nie palić.
Ostrożnie wyjąć patelnię i dodać szparagi i cebulę. Dobrze wymieszać, aby pokryć kawałki w oleju. Wymień patelnię i zamknij drzwi. Gotować, aż szparagi i cebula są lekko rumiane, ale nie papka, trzy do czterech minut, upewniając się, aby wymieszać w połowie.
Wyjmij patelnię i popchnij cebulę i szparagi na boki patelni, aby środek był pusty. Crack jaja ostrożnie do środka patelni. Powrót patelni do brojlerów i zamknij drzwi. Gotować, aż białka są ustawione, ale żółtka są nadal ciekłe, około jednej minuty.
Po zakończeniu wyłącz brojlery i usuń patelnię.
Na wierzchu skropić sok z cytryny i doprawić do smaku solą i pieprzem. Możesz jeść prosto z patelni lub podzielić zawartość między talerzami.
Podawać z kromkami chrupiącego chleba.