Szparagi Mimoza

Szparagi Mimoza
Szparag Mimosan to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś ostry sos, pikantną kiełbasę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szparagi Mimoza, Szparagi Mimoza, oraz Szparagi Mimoza.

Instrukcje

1
Pokrój szparagi; gotuj we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 1 do 2 minut lub do momentu, gdy będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
2
Drenaż. Zanurz się w lodowatej wodzie; spuść. Wymieszać z octem, oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
3
Ułożyć na półmisku; na wierzch ułożyć starte jajko, podsmażoną kiełbasę i posiekany świeży szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
KiełbasaKiełbasa
JajkoJajko
4
Podawać z ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn