Szparagi i wędzony pstrąg Frittata
Szparagi i wędzony pstrąg Frittata może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.44 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 170 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pieprz, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Wędzonego Pstrąga I Szparagów, Wędzony pstrąg, chrzan i szparagi vol-au-vent filling, oraz Szparagi, groszek i wędzona Gouda Frittatan szparagi, groszek i wędzona Gouda Frittata.
Instrukcje
Szparagi ugotować w dużym rondlu z wrzącą wodą 2 minuty.
Szparagi odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić i osuszyć.
W średniej misce wymieszać mleko i kolejne 4 składniki (przez białka) mieszając trzepaczką. Szparagi, 2 łyżki sera, koperek i pstrąg.
Rozgrzać 10-calową patelnię żaroodporną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać olej i cebulę na patelnię; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Wlać mieszaninę jajek na patelnię; wymieszać raz. Gotować bez mieszania przez 2 minuty lub aż brzegi zaczną się ustawiać.
Umieść patelnię w piekarniku.
Piec w 450 przez 8 minut lub do momentu, aż jajka są po prostu zestaw.
Wyjąć z piekarnika; posypać równomiernie pozostałymi 2 łyżkami sera.
Broil frittata 2 minuty lub do lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 5 minut.