Szparagi i Ricotta Ravioli

Szparagi i Ricotta Ravioli
Przepis szparagi i Ricotta Ravioli jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 363 kalorie, 9g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oliwę z oliwek, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ricotta-ravioli z groszkiem ze szparagami i pieczarkami, Ricotta Ravioli z rumianym masłem makowym i szparagami, oraz Ravioli ze szpinakiem i ricottą z dodatkiem szparagów i pomidorów Sauté ze świeżym Krabem i parmezanem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn