Szparagi i Podwójny boczek wędzony Popover

Szparagi i Podwójny boczek wędzony Popover
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szparagów i Podwójnego wędzonego boczku Popover. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17608 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką szparagi, mleko, gruyere i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Szparagowa Popover, Kremowa zupa z kapusty i Podwójnego wędzonego boczku, oraz Brukselka z kasztanami i Podwójnie wędzonym boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić patelnię z 1 cala wody do wrzenia, dodać szparagi i gotować, aż zmieni kolor na jasnozielony.Szparagi opłukać pod zimną wodą i osuszyć.Gotować boczek w żeliwnej patelni na średnim ogniu, i odstawić na ręczniki papierowe do drenażu zastrzegając smar na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodaj pory na patelni, saute do miękkości, o 2-4 protokół, odstawić i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Dodaj masło do patelni i niech się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Wymieszaj mleko, jajka, mąkę, sól i pieprz i przelej na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Na patelni posypać szparagi, boczek, por i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika 218° i piec, aż nadmuchane i złoty kolor, o 15-20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn