Szparagi i Podwójny boczek wędzony Popover
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szparagów i Podwójnego wędzonego boczku Popover. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17608 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką szparagi, mleko, gruyere i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Szparagowa Popover, Kremowa zupa z kapusty i Podwójnego wędzonego boczku, oraz Brukselka z kasztanami i Podwójnie wędzonym boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić patelnię z 1 cala wody do wrzenia, dodać szparagi i gotować, aż zmieni kolor na jasnozielony.Szparagi opłukać pod zimną wodą i osuszyć.Gotować boczek w żeliwnej patelni na średnim ogniu, i odstawić na ręczniki papierowe do drenażu zastrzegając smar na patelni.
Dodaj pory na patelni, saute do miękkości, o 2-4 protokół, odstawić i wyłączyć ogień.
Dodaj masło do patelni i niech się stopi.
Wymieszaj mleko, jajka, mąkę, sól i pieprz i przelej na patelnię.
Na patelni posypać szparagi, boczek, por i ser.
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika 218° i piec, aż nadmuchane i złoty kolor, o 15-20 protokół.