Szparagi i kasztany wodne
Szparagi i kasztany wodne mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 52 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, ocet balsamiczny, kasztany wodne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi i kasztany wodne, Boczek Kasztany Wodne, oraz Kiełki z kasztanami wodnymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i saute przez kilka minut, aby uwolnić smak do oleju.
Dodać kasztany wodne, szparagi i ocet; gotować i mieszać przez około 10 minut, aż szparagi są gotowane, ale nadal chrupiące.