Szparagi i kasztany wodne

Szparagi i kasztany wodne
Szparagi i kasztany wodne mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 52 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, ocet balsamiczny, kasztany wodne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi i kasztany wodne, Boczek Kasztany Wodne, oraz Kiełki z kasztanami wodnymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę, i saute przez kilka minut, aby uwolnić smak do oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodać kasztany wodne, szparagi i ocet; gotować i mieszać przez około 10 minut, aż szparagi są gotowane, ale nadal chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
SzparagiSzparagi
OcetOcet

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn