Szparagi i fasolka szparagowa z dipem cytrynowym estragon

Szparagi i fasolka szparagowa z dipem cytrynowym estragon
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i całe 30 przepisy na pudełko z przepisami, szparagi i fasolka szparagowa z dipem z cytryny Estragonowej mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,14 USD za porcję. Ta przystawka ma 455 kalorii, 6G białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś szparagi, sól, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 9 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 64%. Szparagi i fasolka szparagowa z dipem cytrynowym estragon, Szparagi gotowane na parze i fasolka szparagowa ze świeżym dipem cytrynowo-bazyliowym, oraz Świeży Dip Cytrynowo-Bazyliowy Z Blanszowaną Zieloną Fasolką są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Gotuj szparagi i zieloną fasolkę w 1-calowej osolonej wrzącej wodzie pod przykryciem przez 3 lub 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
2
Odcedź i ostudź warzywa i ułóż je na talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
3
Połącz składniki Dipu w małej misce i udekoruj gałązkami pietruszki i estragonu i ustaw dip wzdłuż bocznych warzyw na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn