Szparagi, Fingerling ziemniaki i kozi ser Pizza

Szparagi, paluszki ziemniaczane i kozi ser Pizzan jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 26g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, ząbek czosnku, ser mozzarella z pełnotłustym mlekiem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Szparagi, Fingerling Ziemniaki I Kozi Ser Pizza, Szparagi, Kozi Ser I Pizza Prosciutto, oraz Szparagi, Kozi Ser I Pomarańczowa Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w małym rondlu.
Addenough wody do pokrycia przez 1 cal.
Posypać solą. Doprowadzić do wrzenia i gotować dopóki ziemniaki są miękkie, około 10 minut.
Ziemniaki pokroić w cienkie plasterki.
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Posypać arkusz bez brzegów mąką kukurydzianą.
Roll i stretchpizza ciasto do 16x11-calowy owal.
Wymieszać 1 łyżkę oliwy z oliwek i garlic w małej misce.
Przesmaruj olej czosnkowy.
Posypać 3/4 zielonej cebuli nad, thenmozzarella, pozostawiając 1/2-calowy zwykły granicy. Top z plasterkami ziemniaków i kozim serem. Tossasparagus i 1 łyżka oleju w mediumbowl. Szparagi rozsypać na pizzy.
Posypać parmezanem, następnie lekko solą i obficie pieprzem.
Piec pizzę, aż ciasto jest rumiane iasparagus jest miękka, o 18 protokół.
Przenieś do deski do krojenia.