Sznurowany Makaron
Sznurowany makaron może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 20g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, pomidory w puszkach, twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Sznurowane Tacos, Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Połącz sos pomidorowy, pomidory z puszki, mieloną cebulę, sól, pieprz i oregano w rondlu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać muszle makaronu i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Umieść warstwę ugotowanych muszli w wysmarowanym 3-ćwiartkowym naczyniu żaroodpornym. Po skorupkach wkładamy twarożek i rozprowadzamy go, aby pokryć wszystkie skorupki.
Warstwa na sosie, następnie kolejna warstwa muszli, następnie ser mozzarella i więcej sosu.
Dodać ostatnią warstwę muszli, parmezan i zakończyć warstwą sosu.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.