Szkliwione brukselki i jabłka w rumianym maśle i śmietanie

Szkliwione brukselki i jabłka w rumianym maśle i śmietanie
Szkliwione brukselki i jabłka w rumianym maśle i śmietanie to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, cydr jabłkowy, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szkliwione Brukselki I Jabłka W Rumianym Maśle I Śmietanie, Rumiane masło i cytryna brukselka, oraz Pieczone masło maślane dyni, jabłka i brukselka.

Instrukcje

1
Umyj, odetnij łodygi i podziel brukselkę na połowę. Usunąć wszelkie przebarwione liście. Brukselkę parujemy na osolonej wodzie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Odcedzić i lekko posypać solą selerową. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
3
Smażymy lardony z boczku, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
Odcedzić i odstawić.
5
Na małym ogniu rozpuść masło w ciężkim garnku. Gdy masło jest całkowicie stopiony, włączyć ciepło do średniej wysokiej. Szybko zacznie się spieniać. Utrzymuj masło i pianę w ruchu. Gdy brązowieje, piana ustąpi. I rumiane moje masło
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Z dużą metalową łyżką, zachować obracając mieszankę brukselki w sosie śmietany / noisette, podczas gdy sos zgęstnieje i mieszanka brukselki staje się szkliwione z sosem (5 do 10 minut). Kawałki jabłka powinny być po prostu
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Obróć się w naczyniu do serwowania lub poszczególnych talerzy i pocierać szczyptę gałki muszkatołowej dłońmi nad naczyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn