Szkliwione brukselki i jabłka w rumianym maśle i śmietanie
Szkliwione brukselki i jabłka w rumianym maśle i śmietanie to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, cydr jabłkowy, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szkliwione Brukselki I Jabłka W Rumianym Maśle I Śmietanie, Rumiane masło i cytryna brukselka, oraz Pieczone masło maślane dyni, jabłka i brukselka.
Instrukcje
1
Umyj, odetnij łodygi i podziel brukselkę na połowę. Usunąć wszelkie przebarwione liście. Brukselkę parujemy na osolonej wodzie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Odcedzić i lekko posypać solą selerową. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
3
Smażymy lardony z boczku, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Odcedzić i odstawić.
5
Na małym ogniu rozpuść masło w ciężkim garnku. Gdy masło jest całkowicie stopiony, włączyć ciepło do średniej wysokiej. Szybko zacznie się spieniać. Utrzymuj masło i pianę w ruchu. Gdy brązowieje, piana ustąpi. I rumiane moje masło
Z dużą metalową łyżką, zachować obracając mieszankę brukselki w sosie śmietany / noisette, podczas gdy sos zgęstnieje i mieszanka brukselki staje się szkliwione z sosem (5 do 10 minut). Kawałki jabłka powinny być po prostu
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Obróć się w naczyniu do serwowania lub poszczególnych talerzy i pocierać szczyptę gałki muszkatołowej dłońmi nad naczyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)