Need a deser wegetariański? Świeże owoce brukowiec może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz masło, proszek do pieczenia, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Szewc Ze Świeżych Owoców, Szewc Ze Świeżych Owoców, oraz Berry Fruit Cobbler ze świeżą bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmarować naczynie do pieczenia 2 quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W przygotowanym naczyniu do pieczenia ułóż brzoskwinie, jabłko, gruszkę, jagody, wiśnie i śliwki. W średniej misce ubić jajko, cukier i mleko. W osobnej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól; wymieszać z mieszanką jajeczną. Wymieszać wanilią i roztopionym masłem. Przykryj owoce mieszaniną ciasta.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Von Winning wygrane Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.